Гей инициативи

109107.p.jpg?0 Всемирното Православие - Гей инициативи Кметството на Сиктивкар не даде разрешение за провеждане на шествие на активистите от ЛГБТ-обществото в Мичуринския парк на 31 март, съобщава Интерфакс-религия

Решението е взето след разглеждане на всички документи, представени от заявителите, както и въз основа на многобройни обръщения на граждани, обществени и религиозни организации, които поискаха да бъдат забранени мероприятията, пропагандиращи ценностите на ЛГБТ-обществото.

zx350c_1129571 Всемирното Православие - Гей инициативи
Бизнесът приема легализирането на еднополови бракове в Ню Йорк като стимул за местната икономика, съобщи "Ройтерс". Досега в САЩ хомосексуалните сватби бяха разрешени в щатите Кънетикът, Айова, Масачузетс, Ню Хемпшир, Върмонт и окръг Колумбия.

Португалският парламент гласува закон, позволяващ бракове между хомосексуалисти, предаде АР. Така Португалия, чието население е предимно католическо, е шестата държава в Европа, позволяваща на гейовете да сключват брак. 

 

Read more: Новини - ECON.BG

 

zx350c_515797 Всемирното Православие - Гей инициативи
За да влезе законът в сила, е необходимо да бъде утвърден от кмета на американската столица, а след това - и от Конгреса, който има последната дума за законите във федерален окръг Колумбия.

Read more: dnevnik.bg Свят

Две независими една от друга групи дадоха да се разбере, че искат създаването на специален домейн за гейове, съобщи в. „Ню Йорк таймс”. Конкуриращите се организации са Dot Gay Alliance, която е с централа в Ню Йорк, и dotGay, чийто основател е хетеросексуален германец, живеещ в Латвия. Те искат суфиксът .gay да бъде прибавен към списъка на интернет домейните, включващ обозначения като .com, .org, net и т.н. Двете групи имат намерение да подадат заявки за регистрация на суфикса. За целта те са изпратили свои делегации в Сеул, където се провежда международна конференция на организацията ICANN, която се занимава с разпределянето на домейните. Създаването на нова домейн зона струва около 400 хиляди долара, а всеки нов притежател на сайт плаща ежегодна такса от 8 долара на регистратора за използване на домейна. Ако домейн зона .gay бъде въведена, от Dot Gay Alliance ще отделят 51% от приходите за нуждите на гей обществата, твърди основателят на организацията Джо Долче. Той...

Read more: Новини от novinar.net

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Нагоре