АБОРТЪТ Е УБИИСТВО

PR20111228230825 Абортът е убийство!Православните следва по-активно да се борят за забраната на аборта, счита архимандрит Ефрем, игумен на Ватопедския манастир на Атон.

В своето съобщение до международния фестивал "За живот" разяснява: "Неприемливо е в православни страни да се извършват такива отвратителни престъпления - абортите, а и още повече в такова количество. 

icon-of-the-infant-martyrs-of-bethlehem-e1270214614877-253x300 Абортът е убийство!Навсякъде чуваме думата „мир“, но това е лъжа. Това е гнусно лицемерие. Това е една от зверските гримаси на съвременния цивилизован свят. Около нас се води война, непрекъсваща и жестока, в която няма примирие или край, където няма победители и победени, а само палачи и техните жертви. Тази война е обхванала целия свят, но с особена сила тези страни, които се гордеят със своята цивилизованост, култура и прогрес. Тази война е едно нечовешко, методично клане, геноцид, без прецедент или сравнение в човешката история. Това е война на родители срещу собствените им деца.

29_main Абортът е убийство!Скъпи мои деца!

Днес на земята се пролива много невинна кръв, тази кръв е по-чиста от кръвта на Авел – това е кръвта на убитите младенци, това е кръвта на невинните младенци, беззащитните същества, пролята от самите им майки!

Всички болници и всички родилни домове са се превърнали в Иродови кланици. Милиони и милиони младенци по цял свят се оказват изхвърлени в кошчетата за боклук или в канализацията – така дори и котетата не изхвърлят. В един филм е показано как убиецът – лекарят-акушер – убива със скалпел младенеца в матката, а след това със специално приспособление раздробява главата на детето и го измъква от утробата. При това майката не вижда нищо, става от акушерския стол и спокойно се прибира вкъщи.

20150405-15041501 Абортът е убийство!– Отче, една четиридесетгодишна госпожа, майка на пораснали деца, забременяла и сега е вече в третия месец. Нейният мъж настоява да абортира и заплашва, че в противен случай ще се разведе с нея.

Ако тя направи аборт, за него ще заплатят другите ѝ деца – с болести и нещастни случаи. Сега родителите убиват децата си с аборти и се лишават от Божието благословение.

cardiogram_and_heartbeat_810_500_75_s_c1-810x500 Абортът е убийство!

На 1 септември Тексас стана първият американски щат, в който беше приет и влезе в сила закон, забраняващ аборта, след като се установи, че сърцето на плода бие, т.е. около шестата седмица на бременността.

images?q=tbn:ANd9GcR47XfuJ5K88E6s2KWTecYXm0-oK9cSYN_oYApk5tHbjkQSjfA1&s Абортът е убийство!Изкуственият аборт се разглежда от всички религии по света като убийство на дете. В Стария Завет изкуственият аборт не се споменава пряко, но от текста на Библията може да се направят съвсем сигурни изводи по отношение на аборта.
Църквата винаги е осъждала аборта като убийство.

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Нагоре