AVvXsEj8HDkqKVzs3Pn-0ZL8EDeMs9Cobki0hNMCkwN6eMgfkh2fyzjoRZECoX0HVpsk3c4gmpY5QgzGATfaTmG3xWM-AUUkz-WVAxXgeiODASPUcDAANr3MRnHKKMaL7dvhDW2GsRhrbw1VQFd4GMIQlyH9miPLjXfISp6cWtDubD6Zgf9ZSO0frRy2adTeLQ=w169-h252 Всемирното Православие - ИЗЛЕЗЕ НОВО ИЗДАНИЕ НА РОМАНА „ИЗМАМА“ ОТ МАРТИН РАЛЧЕВСКИ (2)В живота на всеки човек има моменти, в които сме изправени пред трудни избори. Пред добро или зло, пред любов или омраза, пред живот или смърт. Никой не знае как би постъпил в дадена конкретна ситуация, докато сам не попадне в нея. А понякога решенията, които трябва да вземем в тази ситуация, се оказват съдбовни.

     За съжаление, или може би за радост, времето и животът текат в една посока. Отминалият ден никога повече няма да се върне, изговорените думи – също. Извършената от нас жертва, милост, добро или зло остават там някъде, записани, като печат, според който един ден ще се определи нашата вечна участ. Но не всичко в този свят е черно или бяло. Понякога съдбата ни изправя пред решения, които съвсем не са еднозначни. Оказва се, че посоката, в която направим първата крачка, може би съвсем не е безобидна. Замисляли ли сте се колко струва човешкият живот? И изобщо животът има ли цена? А душата? Колко ли пък струва тя?  

        Новото издание на „Измама“ е продиктувано не само от интереса към книгата, но и от нейната значимост и непреходност. Макар че действието се развива в България, темите тук са общочовешки. Те нямат време, място и държава. Но това е Мартин Ралчевски – талантлив, вярващ, сантиментален и искрен до болка.

Издателство „Еделвайс“

 +    +    +

       

    Красноречиво този прекрасен роман ни разкрива, че човекът изживява и завършва своя път в тъмнина и заблуда тогава, когато е изгубил връзката си с Бога. В същото време ни загатва, че и светостта е част от съвременния свят – тя живее „днес“ и „сега“ и се преоткрива във всеки, който е съхранил в себе си любовта към ближния и готовността да претърпи докрай житейското страдание.

Д-р Росица Колева

        Искам да благословя този роман. Защото – както е казал Джон Дън – не питай за кого бие камбаната – тя бие за теб! Един млад мъж иска да спаси своето дете. Като му подари живота си. Това е толкова силно, че смразява и обезоръжава!

Калин Терзийски

        От днес преиздаденият и допълнен християнски роман на Мартин Ралчевски е вече по книжарниците. Може да се поръча с безплатна доставка за София и страната от сайта на издателство „Еделвайс“: ТУК

Аудио-откъс от книгата: ТУК