Да помогнем

„Който не се грижи за ближния, той и сам не може да се спаси”  

 

Св. Йоан Златоуст

mon_ksenia Всемирното Православие - Да помогнем на ближния си Монахиня Ксения, която страда от алергична астма, благодари от сърце на всички, които с даренията си й помогнаха да събере нужната сума за закупуване на специалния апарат на "Цептер" за прочистване на въздуха.

mon_ksenia Всемирното Православие - Да помогнем на ближния сиМонахиня Ксения страда от алергична астма и се нуждае от специален апарат за прочистване на въздуха. Апаратът е на "Цептер" и има 5 вида филтъра срещу пет вида замърсители, най-важните от които в случая са срещу полени и химикали. Астмата й е алергична и не се знае кога може да се прояви.

kapernaum Всемирното Православие - Да помогнем на ближния сиСкъпи читатели на Всемирното Православие,

Всяка година по време на Светата Четитидесетница ние обявяваме кампания в помощ на наши братя или сестри, изпаднали в материална нужда или страдащи от тежка болест. Водени сме от идеята, че Светата Четиридесетница е най-важният период от църковната година, в който християните се подготвят духовно и телесно да посрещнат най-светлия християнски празник Възкресение Христово - Пасха.

70 Всемирното Православие - Да помогнем на ближния сиСкъпи читатели на Всемирното Православие!

Всяка година по повод светлия празник Рождество Христово се обръщаме към вас с молба за съдействие.

Миналата година ви писахме, че едно малко момиченце на 9 г. има нужда от нашата и вашата помощ. Момиченце, което за своя кратък живот е преживяло две сърдечни операции, останало е без майка преди 3 г., живее в недоимък и тежки битови условия, но с любов расте под крилото на татко си, баба си и дядо си.

70 Всемирното Православие - Да помогнем на ближния сиСкъпи читатели на Всемирното Православие,

Едно малко момиченце на 8 г. има нужда от нашата и вашата помощ. Момиченце, което за своя кратък живот е преживяло две сърдечни операции, останало е без майка преди 3 г., живее в недоимък и тежки битови условия, но с любов расте под крилото на татко си, баба си и дядо си.

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Нагоре