Чудеса

images?q=tbn:ANd9GcS9JyWRS5pnYJiLIsEMGEHxQ_rhC-qtFq5VoQ&usqp=CAU Всемирното Православие - С мен се случи нещо неочаквано

Чудесно изцеление на тежко болна християнка, на име Ксения

В град Новоросийск през 1911 г. имало една тежко болна жена, която се казвала Ксения – тя се разболяла от рак на гърдата. Въпреки помощта на различни лекари, болестта бързо се развивала. Страданията се усилвали с всеки ден. Като не виждала спасение в медицината, болната помолила своята позната О.В.К. да напише на настоятеля на храма на Смоленското гробище писмо и да го помоли да отслужи панихида на рабинята Божия Ксения и да. спомене в молитвите си болящата Ксения, а след панихидата да изпрати масло от кандилото, което горяло над гроба на Блажената.

kazanska ikona na presveta bogoroditsa

Записана от О...р

След като прекара повече от две седмици при о. Арсений, Наташа се върна и донесе цял куп писма, които трябваше да се раздадат.

Половината възложиха на мен.

Времената бяха неспокойни, арестуваха мнозина от нашите (вярващите - бел. Всемирн. Правосл.), усещаше се, че следят останалите и затова разнасянето на писмата беше доста опасна работа.

Наташа казваше, че докато живяла у о. Арсений, къщата очевидно била под наблюдение, а стопанката и много съседи били викани в районния отдел – питали ги кой пристига, кой пише, кой отсяда при о. Арсений и дали той служи вкъщи.

1954402844_w640_h640_ikona-svyatitel-spiridon Всемирното Православие - С мен се случи нещо неочаквано

Върху преподобния Спиридон почивала толкова велика Божия благодат и милост, че по време на жътва, в най-горещото време на деня, главата му веднъж се оказала покрита с прохладна роса, паднала свише. Това станало през последната година от живота му.

images?q=tbn:ANd9GcQ-PKlYZ0zLOXqO-ymenBYjgn2I_Je0IFHbLg&usqp=CAU Всемирното Православие - С мен се случи нещо неочакваноС мъжа ми дълго време нямахме деца, всичките ни опити да забременея завършваха безуспешно. Лекарите казваха, че няма причина за безпокойство, но времето минаваше, а заради греховете ни Господ не ни даваше дете.

Изтощени от тревогите и очакването със съпруга ми решихме да отидем на почивка в Турция. Туристическият агент ни посъветва непременно да посетим древния град Мира.

9k= Всемирното Православие - С мен се случи нещо неочаквано

Когато синът ми Арчил навърши 15 години, той заболя от рядка болест, известна като Синдрома на Гилен-Баре (СГБ) – това е рядко срещано състояние, при което имунната система на човека поразява собствените си периферни нерви. Лекарите предупредиха, че болестта потенциално заплашва живота.

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Who's Online

В момента има 225423  гости и 34  потребителя и в сайта

Нагоре