69224.p.jpg?0 Всемирното Православие - В ПЕТЕРБУРГ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ МЕДИЦИНСКИЯ ЦЕНТЪР, ОБЯВИЛ „ЛЕТНИ НАМАЛЕНИЯ” НА АБОРТИТЕ На 3 и 5 август в Санкт Петербург ще се проведе протестна акция протеста срещу узаконените детеубийства — абортите.

Протестът на 3 август, петък, ще бъде под прозорците на медицинския център на Сенния площад. Увличайки се в изчисляването на кървави печалби, специализираната клиника за аборти (на руски език.-.абортарий) обяви „летни предложения” за абортите – сезонни намаления. Акцията ще премине под формата на единични протести, тъй като обикновено на Сенния площад масови акции не се провеждат.

На 5 август, в неделя, ще има протест пред клиника „Скандинавия”, предлагаща услуги по детоубийства. Зад стените на абортария на жителите на северната руска столица им се предлага да се избавят от детето си по различни начини, в зависимост от възрастта на малкото. Мероприятието ще протече под формата на масова акция, за което администрацията на Централния градски район е уведомена.

Санкт Петербург, 1 август 2012 г.

Фото: ruskline.ru