logo_OrthPhoto Всемирното Православие - МЕЖДУНАРОДНИЯТ САЙТ ЗА ПРАВОСЛАВНА ФОТОГРАФИЯ ОРТФОТО НАБИРА СТАЖАНТИ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ”ОртФото обявяват конкурс за 2-ма стажанти от България по програма „Еразъм” на Европейския съюз. Стажантите ще работят в ОртФото – православна неправителствена организация със седалище в Полша.

Стажантската програма е подходяща за студенти и млади хора, свързани с Православието.

 

Времетраене:

1 септември 2014 – 30 юни 2015

Условия за настаняване и пребиваване:

- осигурено настаняване;

- 85 евро месечно за лични разходи;

- 80 евро месечно за храна;

- покрити разходи за местен транспорт;

- самолетни билети от и до Полша, до 275 евро;

- курс по полски език – 2 пъти седмично (всички учебни материали са за сметка на програмата);

- 2 едноседмични курса с всички доброволци по програма „Еразъм”: първият ще е във Варшава и ще запознае участниците с Полша и полската култура, а вторият в Торун – за запознаване с работата в конкретната организация.

Основни отговорности:

Стажантите ще работят в офиса на организацията ОртФото и ще имат възможност да натрупат опит и познания в сферата на изграждането и укрепването на мрежи от неправителствени организации в областта на православието, както и в създаването и поддържането на контакти с неправителствени организации от цял свят. Преките отговорности на стажантите ще са свързани с планиране и изпълнение на ежедневни задачи в офиса на организация, помощ при подготовката на видео и фото продукции, организирането на изложби, поддържането на контакти с партньори.

Изисквания към кандидатите:

- да са на възраст между 17 и 30 години;

- владеене на английски или руски език на ниво, достатъчно за ежедневна комуникация;

- познанията в областта на графичния дизайн, видеопродукциите, фотографията, програмирането, писането на текстове са предимство, но не са задължителни, ако кандидатите имат интерес за обучение в съответните области.

Кандидатстване:

Моля изпращайте своите автобиографии на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кандидатурите, получени до 1-ви август 2014 г., ще се разглеждат с приоритет.

Краен срок за кандидатстване: 10 август 2014 г.

За Орфото

Международният сайт за православна фотография ОртФото е общност от фотографи любители и професионалисти от цял свят със седалище в Бялисток, Полша. Целта му е да показва красотата на Православието в образи и багри. Създаден е преди 10 години и има 10 езикови версии, включитлно и българска. На него са качени над 70 000 фотографии от цял свят.

Повече информация можете да намерите на www.orthphoto.net