LurIXzgH7T4 Всемирното Православие - ЧУДО В СЕЛО В ТАМБОВСКА ОБЛАСТ!Върху вратата на плевня в Тамбовско село се изписа изображение на св. Николай Чудотворец.

Семейство купило изоставена рушаща се къща в селото. Започнали да я реконструират, свалили старата врата и я облегнали на плевнята. Там стояла почти година.

 

«Преди няколко дни дъщеря ми излезе на двора след дъжда и видяла върху вратата иконата – разказва спопанката на дома Александра Шибина, - затекла се към изображението и започнала да го целува, а след това дойде бързо и ми каза: у нас на двора стана чудо – Божият угодник Николай се появи!».

Веднага взехме вратата и я занесохме в църквата в село Шехман. Местните жители са убедени, че колкото повече хора идват да се поклонят на светинята, толкова по-ярко става изображението. Отляво започна да се очертава втори силует. Лицето още не се вижда, но по думите на специалисти, вече е ясно, че това е някой светец в митрополитски сан.

Реставраторът предполага, че е местен светец, вероятно св. Тихон Задонски. На мястото на чудото пристигат вярващи от близкия район.

СВЯТИТЕЛЮ ОТЧЕ НИКОЛАЕ, МОЛИ БОГА ЗА!