NewHotMeal Всемирното Православие - НАЦИОНАЛНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ „ТОПЪЛ ОБЯД”Със света Литургия за здравето на българските деца в Деня на християнското семейство - 21 ноември 2011 г., в православния храм „Света Неделя” стартира националната кампания на БЧК

„Топъл обяд в училище за нуждаещи се български деца”

 Основната цел е да се подпомогне физическото развитие на сираци, безпризорни, деца на самотни родители, да се намали заболеваемостта им и чрез топлия обяд да се върнат тези деца в училище.
Благородната инициатива на БЧК ще продължи до 25 декември и е подкрепена от Българската православна църква, лично от патриарх Максим, от световно известната актриса и певица от български произход Силви Вартан и Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК.

Всеки може да подкрепи хуманното дело чрез SMS на номер 1255 (цената на един SMS е 1 лв. без ДДС), онлайн дарение на интернет страницата на БЧК, в мобилните касички на организацията в църквите на големи християнски празници, в касите на БЧК в Кауфланд България за периода 21 ноември-31 декември 2011г, в офисите на Easy Pay и по банков път на:

IBAN в BGN: BG37UNCR 7000 1500 5335 32
BIC: UNCRBGSF
Банка: УниКредит Булбанк
Адрес: ул. “Калоян” 3, София 1000, България

Вашият хуманен жест ще сгрее едно детско сърце!

Виж повече на сайта на БЧК:

http://www.redcross.bg/hot_meal_campaign/view.html?nid=398