79480.p Всемирното Православие - ОБЩИНИТЕ В ПОДМОСКОВСКА ОБЛАСТ СЕ ОБЯВИХА СРЕЩУ ПРОПАГАНДАТА НА НЕТРАДИЦИОННИ СЕКСУАЛНИ ОТНОШЕНИЯ

 

 

 

 

 

 

Подмосковските общини са за забрана на пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения. Върху плаката пише: "Не на хомодиктатурата!"

Както предава „Интерфакс”, Съветът за общинско образование в Московска област е одобрило проектозакон, забраняващ на територията на Подмосковието пропагандата на нетрадиционни сексуални отношение сред непълнолетни.

В съобщението на прес-службата на Съвета за общинско образование, се посочва, че нарушителите ще бъдат глобявани от 3 до 500 хиляди рубли. За обикновените граждани паричната глоби е от 5 до 5 хиляди рубли, а за юридическите лица – от 100 до 250 хиляди.

Длъжности лица или граждани, извършващи предприемаческа дейност, без да са регистрирани като юридическо лице, подлежат на специални санкции. При повторно нарушаване на закона от едно и също лице в рамките на една година, глобите скачат почти двойно.

Съгласно закона, протокол за административно правонарушение ще се съставя ОТ сътрудни на органите на Министерство на вътрешните работи. Повдигнатото от полицаите дело ще се предава в съда.