2_-_copie Всемирното Православие - ПОКАНА ЗА ФЕСТИВАЛА НА ПРАВОСЛАВНИТЕ МЛАДЕЖИ ВЪВ ФРАНЦИЯ Фестивалът на православните младежи във Франция (Le Festival de la Jeunesse Orthodoxe (FJO) обединява православни младежи от всички страни (французи, руснаци, румънци, араби, гърци, сърби, българи и др.).

Целта е участниците да се запознаят с различните православни традиции, което ще позволи на младите да задават въпроси за вярата, свързани с нейните корени във Франция и в западното общество като цяло. Фестивалът се организира като годишна среща, обикновено през септември, и съчетава участие в св. Литургия, обсъждания и отдих. Във Франция днес съществуват много движения на православните младежи – едни са свързани с децата, други с младежите и студентите, като крайната цел е връзката с младите православни, привличането им към живота в Христа и подготовката им в помощ на Църквата.

Не се колебайте да се свържете с нас, дори ако никого не познавате!

Присъединете се към нашата група във Facebook : FJO-Festival de la jeunesse orthodoxe en France

Включете се в нашите дейности и вечерни, организирани всяка първа сряда на месеца в Париж.

  • Участвайте в нашия Фeстивал през септември 2013 !
  • Пишете ни на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Добре дошли!


130716072217_72008_4459987148224_1553027720_n Всемирното Православие - ПОКАНА ЗА ФЕСТИВАЛА НА ПРАВОСЛАВНИТЕ МЛАДЕЖИ ВЪВ ФРАНЦИЯ