00e7056ec788d5b42162a6c13dbba43c_L Всемирното Православие - ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ НОВИЯТ БРОЙ НА ДЕТСКИЯ ВЕСТНИК "ЧИСТИ СЪРЦА"  (новини България)

Този брой е посветен на Христовото Възкресение, което малките автори се опитват по свой начин да обяснят, разбирайки, че Божият Син е във всяко наше дело или мисъл - ако правим добро, Той ни похвалва, ако правим лошо - Той ни съветва.

Дали пишем за природата или за семейните традиции, Той е там като част от нашия живот. Колко много ще е хубаво, ако всички деца сме заедно в доброто! Тогава няма да има страдащи хора по Земята, всички ще живеят в мир.

Вестник "Чисти сърца" се издава от Младежки православен център "Чисти сърца" към катедрален храм "Св. Висарион Смоленски" в гр. Смолян. В него могат да публикуват и деца от цялата страна. Радваме се, когато получим текстове и снимки на българчета, живеещи в чужбина. Пишете ни, мили приятели!

На всички честитим най-светлия, най-личния празник за нашата вяра  - Възкресение Христово! На всички пожелаваме повече надежда, повече послушание и повече радост, че сме заедно, повече светла обич към семействата ни и родината.

 

Новият брой на вестника можете да прочетет тук.