1437143517_depositphotos_7765170_s800 Всемирното Православие - „ВСЕМИРНОТО ПРАВОСЛАВИЕ” ОБЯВЯВА РОЖДЕСТВЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕЛЕН ПРИЗИВ „Благовестя ви голяма радост, която ще бъде за всички човеци! ”. ДА ПОМОГНЕМ НА ТОТКА, МАЙКА НА ЧЕТИРИ ДЕЦАВъв връзка със светлия празник Рождество на нашия Господ Иисус Христос, Който „стана плът, и живя между нас..., и ние видяхме славата Му". (Йоан 1:14), "Всемирното православие" ви призовава към добри дела, за да бъдем Христови не само на думи, но и в сърцата си. 

Както знаем, сред нас има братя и сестри, които не само не живеят в комфорт, но няма да имат какво да сложат на трапезата си на Святата нощ, нито подарък, с който да зарадват децата си. Затова ние се обръщаме към вас с молба за помощ, всеки според силите си и възможностите си, а и според желанието си, да помогне на ближния си в тези предпразнични дни – дали с подарък, дали и с нещо повече.

Такъв е случаят с нашата сестра в Христа – Тотка Танева от гр. Чирпан, която е майка на четири деца и живее в много тежки условия. Родителите ѝ са починали, семейството живее на квартира и е задлъжняло с два кредита. Съпругът ѝ няма постоянна работа, издържат се предимно от детските добавки. Рая и Галин са на 1 г. и 3 м., Станчо е на 12 г., тренира футбол, Неделина е на  15 г. Семейството е вярващо и посещава редовно църковните богослужения.

Адрес: гр.Чирпан, ул. д-р Петър Генов 10, вх.А, ап.3, ет.1

банкова сметка :IBAN BG31SOMB91301034850701

Общинска банка

Тотка Атанасова Танева

Бог да благослови всички за проявената любов и милост към ближните!