Stavr.ik.Pavel%20Gurbov-snISKONI Всемирното Православие - ОТКРИТА БЕСЕДА В ХРАМ "СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ" НА ТЕМА: "ПРАВОСЛАВИЕТО СРЕЩУ МАГИИТЕ - СЪКРАТЕН КУРС ПО ДУХОВНА САМООТБРАНА"Заповядайте на 31 юли 2017 г., понеделник, от 18,30 ч. в Енорийския център на храм "Св. св. Кирил и Методий" на откритата ни беседа на тема: "Православието срещу магиите - съкратен курс по духовна самоотбрана".

Лектор ще бъде Негово Високоблагоговейнство ставр. ик. Павел Гърбов - гост от Сливенска епархия, духовник при храм „Св. Йоан Богослов” в гр. Карнобат.

Беседата цели да набележи основните аспекти в отношението ни към магиите и в действието им от гледна точка на Православието. Същевременно в лекцията о. Павел Гърбов ще се опита да даде отговор и на важните въпроси "Трябва ли въобще да се страхуваме от магиите?" и "Коя е най-надеждната защита на православните християни спрямо магиите?"

В края на беседата ще има възможност за дискусия и задаване на въпроси.

ВХОД СВОБОДЕН!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Адрес: ул. „Г. Вашингтон” 47, гр. София

За повече информация:

Моб. тел. 0878 44 54 57;

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Уебсайт: www.symvol.org