Troeruchica_Troyan_mon Всемирното Православие - ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ (2)Екипът на сайта Всемирното православие призовава всички вярващи в дните до провеждането на изборите за президент и членове на Парламента на РБългария, всеки ден да четат акатист, посветен на чудотворна икона на Пресвета Богородица, намираща се в родината ни (напр. Бачковска, Троянска, Роженска, Осеновица, Врачешка, както и Зографската Акатистна и др.).

Да отправим горещи молби към Всеподателя, Господа нашия Иисуса Христа и Неговата Пресвята майка Дева Мария да благословят провеждането и резултата от изборите, които да бъдат за полза на нашия народ и утвърждаване на светото Православие.

 

rojen_bogorodica Всемирното Православие - ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ (2)

 

Роженска чудотворна икона на Пресвета Богородица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 sv-maria-001111 Всемирното Православие - ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ (2)

BtdxSlzC1LXxbG9Te8WlKs8cCJGT5IXVJ5655sVCu8sIstDZmXGXph_9n2F9iPNp8NsROkPqM5T-uVKV7_uaNxTAyJJ1bEdYSJz8miZSmzg0BXicslggzQfUv-ZSJrGL6kxnqY0KZ_z5Vd_gkJb5EVkNQ61uQGJhWZd56y_Oa74jjpO9g23UtwYttREYf62btPgvNFpK_VSXfctjQHqyQwVQ57pKcrumyNTHaxd59TovRgc3zbtBkV33w1SBWChawM38 Всемирното Православие - ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ (2)

 

Акатистната чудотворна икона на Пресвета Богородица в славянобългарския манастир Зограф на Света гора Атон