Хомосексуализъм

98384.p.jpg?0 Всемирното Православие - ХомосексуализъмВ неделния ден десетки хиляди французи излязоха на улицата, за да протестират срещу готвения от кабинета на президента Франсоа Оланд законопроект, целящ легализирането на еднополовите бракове, съобщава ИТАР-ТАСС. Законопроектът, който трябва да бъде внесен за обсъждане в парламента в края на месеца, предлага следната промяна на определението брак в Гражданския кодекс на страната: „бракът е съюз, сключен между двама души от различен или от един пол”. Като следствие от това ще стане възможно осиновяването на деца от еднополови двойки, включването на „знания” за такива съюзи в учебниците на децата, семейните консултации, базите данни и пр.

Участниците в конференцията "Атон - уникално духовно и културно достояние на съвременния свят”, във Ваймар осъдиха еднополовите бракове, евтаназията, индивидуализма и стремежа за обогатяване за сметка на другите. Те заявиха, че смятат за истинска свобода - свободата от греха.

С литийно шествие студенти и граждани на София казаха своето „Не!” на предвидения за 27 юни гей-парад и заявиха нежеланието на голяма част от българското общество да приеме за нормални хомосексуалните взаимоотношения и всякакви други отклонения на сексуална...

Read more: БПЦ - Българска Патриаршия

В петък депутатите от долната палата на полския Парламент отклониха пакет законопроекти, предвиждащи легализацията на еднополовите бракове, съобщава Интерфакс-Религия, цитирайки полски медии.

Против състоящия се от три законопроекта проект за гласували 228 депутати, а „за” - 211.

zx350c_1345702 Всемирното Православие - ХомосексуализъмСъединените щати публично обявиха, че ще се борят с дискриминацията срещу правата на хомосексуалните в чужбина като използват чуждестранната помощ и дипломацията, за да стимулират реформи по този въпрос.

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Нагоре