АБОРТЪТ Е УБИИСТВО

PR20111228230825 Всемирното Православие - АБОРТЪТ Е УБИИСТВОПравославните следва по-активно да се борят за забраната на аборта, счита архимандрит Ефрем, игумен на Ватопедския манастир на Атон.

В своето съобщение до международния фестивал "За живот" разяснява: "Неприемливо е в православни страни да се извършват такива отвратителни престъпления - абортите, а и още повече в такова количество. 

29_main Всемирното Православие - АБОРТЪТ Е УБИИСТВОСкъпи мои деца!

Днес на земята се пролива много невинна кръв, тази кръв е по-чиста от кръвта на Авел – това е кръвта на убитите младенци, това е кръвта на невинните младенци, беззащитните същества, пролята от самите им майки!

Всички болници и всички родилни домове са се превърнали в Иродови кланици. Милиони и милиони младенци по цял свят се оказват изхвърлени в кошчетата за боклук или в канализацията – така дори и котетата не изхвърлят. В един филм е показано как убиецът – лекарят-акушер – убива със скалпел младенеца в матката, а след това със специално приспособление раздробява главата на детето и го измъква от утробата. При това майката не вижда нищо, става от акушерския стол и спокойно се прибира вкъщи.

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Нагоре