O.Dimitrii%20Zografski Всемирното Православие - БЕСЕДА НА ЙЕРОСХИМОНАХ ДИМИТРИЙ ЗОГРАФСКИ: КУЛТЪТ КЪМ НЛО ДНЕС - ОТНОШЕНИЕТО НА СВ. ПРАВОСЛАВИЕС благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий" ще се проведе беседа на тема: КУЛТЪТ КЪМ НЛО ДНЕС - ОТНОШЕНИЕТО НА СВ. ПРАВОСЛАВИЕ.

Лектори на беседата ще бъдат йеросхимонах Димитрий Зографски - брат на славянобългарския манастир "Св. вмчк Георги Зограф" - Св. Гора Атон / Германски манастир "Св. Йоан Рилски" (метох на Зографската св. обител), и д-р Десислава Панайотова - директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации "Св. св. Кирил и Методий".

Акцент в беседата ще бъде окултната същност на явлението НЛО и въздействието на НЛО и т. нар. "извънземни" върху хората. Ще бъде анализирана богоборческата парадигма на този "феномен", чрез който се прави опит да бъде отклонена човешката религиозна вяра в истинския Бог и тя да бъде пренасочена към "поднебесните духове на злобата" (Еф. 6:12).

По време на беседата ще има видеопрезентация с възможност за въпроси и отговори.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

4 февруари (четвъртък) 2016 г.

Начало: 18,00 ч.

Храм "Св. св. Кирил и Методий"

Адрес: ул. "Г. Вашингтон" № 47, София

Енорийска лекционна зала, ет. 1

ВХОД СВОБОДЕН