100414 Всемирното Православие - ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ НА ФИЛМ ПРОТИВ АБОРТИТЕТърсят се жени, които имат смелостта да свидетелстват пред камера

Започват снимките на документален филм против абортите. Една разтърсваща цифра – от 1956 година, когато в НР България са разрешени абортите по желание, до днес чрез аборт в утробите на майките им са убити над 6 милиона невинни български деца! Колкото са и жертвите на Холокоста.

На практика едва ли има българско семейство, в което да не е извършван този ужасен грях на детеубийство. Това е и една от причините за демографската катастрофа и тоталната криза, в която агонизира нашият народ.

Целта на филма „Българският Холокост” е да събуди заспалите ни съвести и да предизвика обществена нетърпимост към това огромно зло. Екипът на филма търси жени, преживели аборт, които след това са били лишени от възможността да родят свои деца. И които биха имали смелостта да застанат пред камера и да споделят своя горчив опит. Те ще бъдат снимани в гръб, а по тяхно желание и гласовете им биха могли да бъдат технически модифицирани, за да не бъдат разпознати.

Помислете – вашето свидетелство би могло да спаси живота на стотици хиляди неродени български дечица!

За контакт с автора на фима - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.