Уважаеми читатели,

Както вече имахме честта да ви информираме, детско-юношеския православен конкурс “Чудото на коледа”, който организирахме съвместно с младежкия православен център “Чисти сърца” при храм “Св. Висарион Смоленски”- гр. Смолян пожъна истински успех. В него бяха отличени 59 деца и ученици, участвали със стотици творби. Щастливи сме, че дори след финализирането на конкурса още пристигат текстове и рисунки по обявената тема.

Ние, от името на екипа на Всемирното православие, изразяваме своята
признателност към всички учители и ученици от младежки православен център “”Чисти сърца”,  които чрез своята нововъзрожденска дейност оживотворяват вярата сред българските младежи. Изказваме своята благодарност и към всички деца и ученици, а също и към техните родители и учители, които подкрепиха участието им в конкурса. Вярваме, че чрез своите творби те дадоха един достоен пример за любов към нашият свят Бог Иисус Христос и така се превърнаха в едни истински благовестници на православието!

В нашата нова рубрика Трети конкурс Чудото на коледа 2011 г. можете да се запознаете с с победителите в конкурса и с техните творби, както и да си свалите коледния брой на "Чисти сърца" с имената и творбите на победителите от файловия ни център!

Бог да благослови всички!