Отец Иван от Нови Хан

IMGP2436 Всемирното Православие - Отец Иван от Нови ХанПо информация на Нова тв, о. Иван от Нови хан се обръща с молба за помощ, тъй като заради неплатени сметки токът в приюта отново е спрян.

Да помогнем и ние от своя страна на о. Иван, който се грижи за десетки изпаднали в безизходица хора и цели семейства да намерят подслон, храна и духовно обгрижване, да го подкрепим в благородната му доброволна мисия.

otets%20ivan%20ot%20novi%20han Всемирното Православие - Отец Иван от Нови Хан

ЕКИПЪТ НА ВСЕМИРНОТО ПРАВОСЛАВИЕ ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ДАРИТЕЛСКАТА АКЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА ОТ ДОМА В НОВИ ХАН! ДА ПОДКРЕПИМ ДЕЛОТО НА ЕДИН ДОСТОЕН ОТЕЦ И БЪЛГАРИН, В ИМЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!

ДА ПОДКРЕПИМ ОТЕЦ ИВАН ОТ НОВИ ХАН В БЛАГОДНАТА МУ МИСИЯ

На вниманието

на Главния редактор 

на вестник "Галерия"

Кристина Патрашкова

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

 

Право на отговор

от Йеромонах Йоан

от храм "Света Троица", с. Нови хан

и настоятел на Дома за сираци

"Св. Николай" към храм "Света Троица" 

в с. Нови хан

 

 image.php?name=novi%20han2 Всемирното Православие - Отец Иван от Нови Хан
  На 24 септември омбудсманът предприе спешна проверка в ДНСК по повод многобройни сигнали от граждани, разтревожени за съществуването на Дома за сираци „Св. Николай” с. Нови хан. Установи се, че въз основа на констативен протокол от община Елин Пелин, Началникът на РДНСК София област е издал две заповеди от 23 юли 2010 г. за премахване на незаконен строеж „Двуетажна обслужваща сграда”(ново крило) и „Масивна сграда в груб строеж”. Към 24 септември тези заповеди са в процедура по връчването им на заинтересуваните лица.

  o.%20joan_novi_han Всемирното Православие - Отец Иван от Нови Хан   Информацията е поместена на сайта на храм Света Неделя и може да бъде прочетена на страниците на сайта тук

Слушайте "Радио Канон"

Baner radio 3 1

ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО  СТЪПКА ПО СТЪПКА 

 

Български свещеномъченици и изповедници за вярата от най-ново време

С ТЕКСТОВЕ ОТ КНИГИТЕ НА

ИГУМЕНИЯ ВАЛЕНТИНА ДРУМЕВА

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ТУК

Нагоре