IMG_6925 Всемирното Православие - ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОДАРИ НА „ЧИСТИ СЪРЦА“ НАБОР ОТ МАТЕРИАЛИ ЗА ТВОРЧЕСТВО Добър набор от нужни за творчество и духовна дейност материали подари на децата от  Младежкия православен център „Чисти сърца“  областният управител на Смолян инж. Димитър Кръстанов. Подаръкът бе донесен на работното място на „Чисти сърца“ в катедрален храм „Св. Висарион Смоленски“ от двете служителки на Областната администрация – пресаташето Велина Бухова и секретаря Александра Радкова.

Думите им бяха, че идват по поръка на областния управител, който присъствал на водосвета за откриването на новата учебна година и бил впечатлен от дейността на „Чисти сърца“. Съпругата му останала на творческия празник на децата след водосвета и като учителка преценила благодатната роля на заниманията на децата в храма.

Бухова и Радкова бяха посрещнати от учителките по вероучения Николина Жекина и Радка Георгиева и заедно с няколко деца запознаха гостенките  с новите идеи за работа, показаха им презентацията от последната учебна година и изложбите, благодариха от сърце за вниманието на Областната управа.

След водосвета на празника „Вяра, Надежда и Любов“, когато „Чисти сърца“ откриха новата учебна година, инж. Кръстанов заяви, че се радва да види как се полагат усилия за изучаване,  разпространяване и  утвърждаване на  християнските ценности, как  се привличат нови млади  хора в Българската православна църква, за да бъдат по-добри, по-честни, по-достойни дните ни. Сега пожелава през новата учебна година децата да бъдат още по-усърдни и неуморими в усвояването на знания и добродетели, поздравява от сърце родителите и учителите им.

 

http://www.globalorthodoxy.com/images/chisti_darenie_2014/IMG_6911.JPG

 

http://www.globalorthodoxy.com/images/chisti_darenie_2014/IMG_6913.JPG

http://www.globalorthodoxy.com/images/chisti_darenie_2014/IMG_6915.JPG

 http://www.globalorthodoxy.com/images/chisti_darenie_2014/IMG_6918.JPG

 http://www.globalorthodoxy.com/images/chisti_darenie_2014/IMG_6920.JPG